Arena aangifte formulier

Bij een sportongeval moet een aangifte ingevuld worden en bezorgd worden aan de club. De verschillende stappen om het document in te vullen zijn te vinden via deze link: Wat te doen bij een ongeval?. Controleer dat alle pagina's ingevuld zijn. Als er vragen zijn, mag je die altijd sturen naar secretaris@curtrycke.be.
Aangifte formulier van Arena

Medische Fiche

Via onderstaande link kan je de medische fiche terug vinden. Alle beginnende spelers dienen deze fiche te laten invullen door huisarts/sportarts om een recreatieve of competitieve licentie te verkrijgen. Daarna moet deze om de 2 seizoenen ge├╝pdatet worden. De club zal aan het begin van het seizoen een lijst vrijgeven met wie dit in orde moet brengen. Controleer dat het attest ondertekend is door de arts met datum, stempel en erkenningsnummer en geef het dan af aan de secretaris.
Medische fiche

Player charter

Rugby is ervoor gekend dat het een faire en gedisciplineerde sport is. Dit willen wij als club dan ook onderstrepen door onze leden ieder jaar het player charter te laten onderteken waarin enkele basis richtlijnen staan die dienen gevolgd te worden.
Player charter

Aansluitingsformulier

Via het aansluitingsformulier kan de club een licentie aanvragen voor de speler bij de Vlaamse Rugbybond.
Aansluitingsformulier RC Curtrycke

Startbrief seizoen 2018-2019

Via deze start brief willen we jullie wat info bezorgen voor het seizoen 2018-2019, maar ook vragen om alle zaken in orde te willen brengen voor het nieuwe seizoen zoals de medische attesten en inschrijvingen. Deze vind je hierboven terug.
Startbrief seizoen 2018-2010

RUGBY READY

Doe het juist... Wees rugbyready

RUGBY UNION

Een handleiding voor beginners

RUGBY VLAANDEREN

Coachen van jonge spelers (vormingsplan)

MOVIE

Rugby voor beginners